زبان مقاله:فارسی
تعداد صفخات:7
حجم فایل:290.02 كيلوبايت
Effect of Boiling Water at Compressive Strength of Concrete in Curing Time
محمدباقر مهدي زاده [استادياردانشگاه فني حرفه اي تبريز]
يوسف زندي [استاديار دانشگاه آزاد تبريز]
علي اكبرزاده [مدرس دانشگاه فني حرفه اي تبريز]
ناصر اكبري بقال []
چکیده مقاله:
براي دستيابي به بتن پايدار و مقاوم عمل آوري صحيح آن ضروري است عمل آوري بتن عبارت است ازنگهداري بتن دررطوبت و حرارت مشخص به منظور تسريح درخود گيري و سخت شدن بتن فرايند عمل آوري بتن به عمل هيدراسيون كمك كرده و خواص بتن را تحت تاثير قرار داده و مقاومت فشاري قابليت نفوذ ناپذيري ماندگاري مقاومت دربرابر سايش مقاومت دربرابر انجماد و ذوب شدن و همچنين ثبات حجم را افزايش ميدهد واكنشهاي هيدراسيون درروزهاي اوليه نسبتا شديدتر و سپس آهنگ آنها كندتر ميگردد و به همين علت عمل آوري بتن چندين روز طول مي كشد معمولا درامر كنترل كيفي بتن روش استاندارد تعيين مقاومت فشاري براساس نگهداري نمونه ها دردماي 20 درجه و به مدت 28روز تعريف شده و مهمترين نقطه ضعف اين روش ضرورت تاخير دراعلام نتايج تا زمان 28روز مي باشد درتكنولوژي هايپيشرفته امروزي زمان مذكور بسيار طولاني بوده و پژوهشگران زيادي براي كاهش زمان فوق تلاش كرده و مي كنند افزايش دماي عمل اوري بتن يكي ازراه حلهاي تسريع دركسب مقاومت بتن مي باشد
کلمات کلیدی: