جدول اشتایل انلاین

نوع پروفیل:

نمره پروفیل:

محاسبه ضریب زلزله







اعضاي ميانقابي مانع ميشوند.

A=
I=

R=
T=

B=
C=

مقالات تصادفی

اطلاعات مقالهبازگشت به جستجو
عنوان مقاله:ارزيابي طيف طرح بار لغزش و نگرشي بر طراحي سيستم ميراگر اصطكاكي پال در تحليل خطي و مقايسه آن با تحليل ديناميكي غير خطي
نوع ارائه:-
زبان مقاله:فارسی
تعداد صفخات:8
حجم فایل:284.63 كيلوبايت
سرفصل مقاله:-
محل انتشار:چهارمين كنگره ملي مهندسي عمران
سال انتشار:1387
نمایش چکیده مقاله

ارزيابي طيف طرح بار لغزش و نگرشي بر طراحي سيستم ميراگر اصطكاكي پال در تحليل خطي و مقايسه آن با تحليل ديناميكي غير خطي

نویسندگان:
هاشم شريعتمدار [عضو هيئت علمي دانشگاه - استاديار، دكتر، دانشكده مهندسي ، دانشگاه فردو]
فرشاد صادقي [كارشناس ارشد مهندسي سازه، مهندس، دانشكده مهندسي ، دانشگاه سمنان ، س]

چکیده مقاله:

يكي از مهمترين مسائلي كه در زمينه مهندسي زلزله خودنمايي مي كند ، يافتن راههاي تقليل نيروي زلزله وارده به اعضاي سازه اي ساختمان مي باشد . در اين بين، پارامترهاي مهم ديگري از جمله كا هش هزينه و نيز سرعت انجام كار نقش بسزايي در انتخاب راهكارهاي فوق دارد . استفاده از انواع ميراگرهاي فعال و غير فعال ، در صنعت ساختمان يكي از بهترين اين راهكارها مي باشد . در اين ميان انتخاب ميراگرهاي غير فعال به خاطر كم هزينه بودن و تكنولوژي مناسبتر نسبت به ميراگرهاي فعال و امكان استفاده آنها در داخل كشور ، ارجهيت دارد . در اين مقاله با بررسي رفتار ميراگر اصطكاكي پال در تحليل خطي و روش گام به گام تهيه طيف طرح بار لغزش ، سعي در ارائه روشي مناسب و كارامد وآسان در يافتن بار لغزش بهينه اين ميراگر ، شده است . ودر انتها بوسيله آناليز ديناميكي غير خطي نتيه حاصل شده مقايسه مي گردد .
با استفاده از تحليل خطي وروش گام به گام توضيح داده شده مي توان به راحتي بار لغزش بهينه ميراگر اصطكاكي پال در قاب فلزي را محاسبه و طراحي نمود بدون اينكه نياز به محاسبات ديناميكي طولاني باشد . و اين مقدار بسيار نزديك به نتايج آناليزهاي غير خطي ديناميكي انجام شده مي باشد . و درصورت ساخت اين ميراگرها در كشور مي توان از آنهادر طراحي سازه ها استفاده كرد .

کلمات کلیدی: ميراگر فعال ، غير فعال ، اصطكاكي پال

ورود کاربران

موضوعات


تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه سیویلان میباشد.
www.civilan.ir